Yangın Kapısı Fiyatı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hiç kuşku nanay ki yangın felaketi, sene süresince dirilik yitirilmesine neden olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de emtia kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında sevimli ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetkik geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapları, emin bir şekilde kullanıldığı ve muntazam olarak hizmetının bünyeldığı sürece keskin bir şekilde işçiliklev görebilir. Yangın kapısı tasarrufı ve bakımı dair uyanıklık edilmesi müstelzim bazı önemli hususlar vardır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Gayrı bir faktör ise yangın kapısının sertifikasyonudur. Yangın kapıları, muayyen bir yangın direnci standardına usturuplu olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan evgin kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması yangın kapısı zaruri kılınmaktadır.

İş yerlerinde asıl okullarında ve evlerde tercih edilebilir. Esasen gerçek bir proje dokumaldığında her türlü örgüda tercih edilebilir.

– Tütün engelleri yangına dayanıklı bölmelerle esenlanacak ve bölme zarfında arazi vadi kapılar

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı istanbul Özellikle duygulu ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page